Dongen – Hof 61 - Van den Bosch makelaars

NIEUW

Dongen – Hof 61

€ 369.000,- k.k.

Postcode
5103 KJ
Garage
geen garage
kamers
7
Slaapkamers
4
Woon opp.
107 m2
Perceel opp.
140 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
378 m3
Bouwjaar
1988
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
aan rustige weg, in woonwijk
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Hof 61, Dongen

Welkom bij Hof 61, een prachtige woning gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt in Dongen. Deze moderne en ruime woning biedt alle comfort en gemakken die je nodig hebt, met 3 slaapkamers, een moderne badkamer, keuken en een grote open zolder met mogelijkheden. Op korte afstand van het centrum van Dongen, nabij basis- en middelbare scholen. Perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische thuisbasis.

De belangrijkste kenmerken op een rij:
– Benedenverdieping recent gerenoveerd: keuken, vloer en toiletruimte (2022);
– Drie slaapkamers;
– Moderne keuken en badkamer;
– Ruime open zolder met mogelijkheden;
– Tuin met terras en schuur;
– Voorzien van zonnepanelen.

INDELING
BEGANE GROND:
Bij binnenkomst in de hal tref je een net toilet met fonteintje, de meterkast (8 groepen, 3 aardlekschakelaars) en toegang tot de lichte en ruime living. De woonkamer is voorzien van een lichte PVC-vloer en strakke wanden, wat zorgt voor een moderne en frisse uitstraling. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de keuken, die een uitzicht biedt over de straat. De keuken is volledig uitgerust met een inductiekookplaat met Bora-afzuigsysteem, vaatwasser, Quooker, combi-oven en een koel-vriescombinatie. Aan de tuinzijde bevindt zich het zitgedeelte, waar je kunt ontspannen met uitzicht op de tuin. In de woonkamer is tevens een handige trapkast voor extra bergruimte.

EERSTE VERDIEPING:
De eerste verdieping beschikt over drie slaapkamers. De grootste twee slaapkamers zijn voorzien van een lichte laminaatvloer. De master bedroom is bijzonder ruim en biedt veel comfort. De moderne badkamer, gerenoveerd in 2018, is volledig betegeld en voorzien van een wastafelmeubel, toilet, ligbad en een inloopdouche.

TWEEDE VERDIEPING:
De tweede verdieping is een open zolderruimte met een Velux-dakraam, die kan worden ingericht als extra slaapkamer of hobbyruimte. Hier bevinden zich ook de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger. Achter het knieschot is extra bergruimte beschikbaar. Op deze verdieping bevinden zich tevens de opstelplaats voor de CV-ketel (Remeha, 2011) en de omvormer voor de 11 zonnepanelen (2022).

TUIN:
De tuin is voorzien van een betegeld terras met een zonnescherm, plantenborders en een gazon. Achterin de tuin staat een schuurtje met elektra voor extra opslagruimte. De tuin is bereikbaar via een achterom over de brandgang.

DUURZAAMHEID:
– Voorzien van dubbele beglazing;
– CV-ketel (Remeha, 2011);
– 11 zonnepanelen (2022);
– Energielabel C.

Enthousiast geworden? Maak een afspraak met ons kantoor. Één van onze makelaars laat u de woning graag zien!

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zoveel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

De informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

WhatsApp chat