Dongen – C.L. Bressersstraat 9 - Van den Bosch makelaars

NIEUW

Dongen – C.L. Bressersstraat 9

€ 349.000,- k.k.

Postcode
5104 EJ
Garage
carport
kamers
6
Slaapkamers
3
Woon opp.
97 m2
Perceel opp.
205 m2
Type
2-onder-1-kapwoning
Inhoud
344 m3
Bouwjaar
1962
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
aan rustige weg, in woonwijk
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

C.L. Bresserstraat 9, Dongen

Welkom bij C.L. Bresserstraat 9, een prachtige woning gelegen in een rustige straat in nabijheid van het centrum van Dongen. Deze woning biedt een uitgebouwde woonkamer, 3 slaapkamers en een extra kamer die als kantoor en/of wasruimte gebruikt kan worden. Daarnaast heeft de woning een zonnige tuin met veel privacy en de mogelijkheid van parkeren op eigen terrein. Ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische thuisbasis.

De belangrijkste kenmerken op een rij:
-Gelegen in een rustige straat;
-Basisschool om de hoek;
-Ruime en lichte woonkamer met eiken houten vloer;
-Zonnige tuin;
-Woning voorzien van carport.

BEGANE GROND:
Bij binnenkomst in de hal tref je een betegeld toilet, een verdiepte kelderkast met meterkast (4 groepen en 2 aardlekschakelaars) en de toegang tot de keuken. De keuken is volledig uitgerust met een vriezer, koelkast, vaatwasser, gaskookplaat, combi-oven en afzuigkap. De tegelvloer maakt het geheel compleet. Vanuit de keuken heb je toegang tot de tuin via een loopdeur en de woonkamer.

De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en is voorzien van een mooie eiken houten vloer. Een erker aan de voorzijde zorgt voor veel lichtinval. Deze verdieping is volledig voorzien van rolluiken. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de tuin via een loopdeur.

EERSTE VERDIEPING:
De eerste verdieping beschikt over een overloop die toegang biedt tot 2 grote slaapkamers en een kleine kamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van een parketvloer. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en de kamer aan de voorzijde is uitgerust met een wastafel en een balkenplafond. Alle kamers zijn voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas en draaikiepramen met rolluiken. De kleinste kamer op de verdieping beschikt over aansluitingen voor wasmachine en wasdroger en heeft een frans balkon.

De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een bidet, wastafel, douchecabine en mechanische ventilatie.

TWEEDE VERDIEPING:
De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap en beschikt over een voorzolder die toegang geeft tot twee ruimtes. De eerst ruimte is de derde slaapkamer voorzien van een dakraam en lichte laminaatvloer. De tweede ruimte is een extra opslagruimte, waar ook de HR-combiketel (Vaillant, 2009) is opgesteld.

TUIN:
De zonnige achtertuin is voorzien van een gazon, betegeld terras, plantenborders en een gezellige overkapping. Achter in de tuin staat een berging en een tuinhuis. Via de achterom, die bereikbaar is via de carport, heb je gemakkelijk toegang tot de tuin. Daarnaast beschikt de woning over een eigen oprit.

DUURZAAMHEID:
– Nageïsoleerd dak;
– Muurisolatie;
– Dubbelglas;
– Energielabel C.

Enthousiast geworden? Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zoveel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

De informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

WhatsApp chat