Dongen – Spuistraat 10 - Van den Bosch makelaars

NIEUW

Dongen – Spuistraat 10

€ 349.000,- k.k.

Postcode
5101 XN
tuin
achtertuin
Garage
geen garage
kamers
4
Slaapkamers
3
Woon opp.
109 m2
Perceel opp.
236 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
416 m3
Bouwjaar
1963
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
in woonwijk
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Spuistraat 10

Een keurige tussenwoning voorzien van een grote tuin gelegen in de kindvriendelijke woonwijk ”West I” Ben jij de koper die van deze heerlijke woning zijn thuis gaat maken?
Nette afwerkingen en een ruime begane grond dankzij de royale uitbouw, die de woning direct een prettig gevoel bij binnenkomst geeft.

In de directe nabijheid is ruim voldoende openbare parkeergelegenheid en alle voorzieningen zijn op loop/fiets afstand aanwezig.

De belangrijkste kenmerken op een rij:
– Gelegen in een rustige wijk;
– Nabij uitvalswegen;
– Diverse rolluiken en screens;
– Ruime tuin ondanks grote uitbouw;
– Airconditioning op de slaapkamers;
– Ruime badkamer.

Indeling
INDELING

BEGANE GROND:
Bij binnenkomst in de hal vind je het nette toilet volledig voorzien van tegelwerk, de meterkast en toegang tot de woonkamer en keuken. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, vaatwasser, combi-oven/magnetron en koelkast. Daarnaast is er een handige trapkast voor extra bergruimte.
De ruime woonkamer loopt door in de eetkamer, die zich in de uitbouw bevindt en is voorzien van een grote glaspartij met loopdeuren naar de tuin. De begane grond is uitgerust met vloerverwarming, wat zorgt voor extra comfort.

EERSTE VERDIEPING:
De eerste verdieping beschikt over drie slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van een fraaie laminaatvloer, de plafonds van plafondplaten en de hoofdslaapkamer voorzien van schrootjes . De hoofdslaapkamer is uitgerust met airconditioning en een screen, terwijl de slaapkamer aan de achterzijde ook voorzien is van airconditioning en een rolluik. De badkamer aan de achterzijde is uitgerust met een ligbad, douchecabine, vermaaltoilet en een wastafel, tevens is de badkamer voorzien van een screen.

ZOLDER:
De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. Op de voorzolder bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en droger. De bergzolder biedt extra opslagruimte en herbergt de Nefit Ecoline HR-ketel.

TUIN:
De diepe tuin biedt veel privacy en is voorzien van strakke bestrating op de terrassen en het pad naar de berging. Er is een terras met een groot zonnescherm vanuit hier kijk je heerlijk uit over de tuin welke verder voorzien is van kunstgras en een plantenborder. Achter in de tuin bevindt zich een stenen berging met elektra-aansluiting en een poort die toegang biedt tot de achterom.

DUURZAAMHEID:
– dubbele beglazing;
– dakisolatie;
– vloerisolatie;
– gevelisolatie;
– Energielabel D.

Enthousiast geworden? Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

WhatsApp chat