Dongen – Narcisstraat 10 - Van den Bosch makelaars

NIEUW

Dongen – Narcisstraat 10

€ 495.000,- k.k.

Postcode
5102 ZS
tuin
achtertuin
Garage
aangebouwd steen
kamers
9
Slaapkamers
5
Woon opp.
158 m2
Perceel opp.
357 m2
Type
2-onder-1-kapwoning
Inhoud
601 m3
Bouwjaar
1972
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
in woonwijk
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Narcisstraat 10, Dongen

Welkom bij Narcisstraat 10, een prachtige en ruime twee-onder-één-kapwoning gelegen in de Narcisstraat in Dongen. Deze woning biedt een perfecte mix van comfort en moderne voorzieningen, met vijf slaapkamers, een moderne keuken en badkamer, en een royale tuin. Ideaal voor grote gezinnen die op zoek zijn naar een gezellige en praktische thuisbasis.

De belangrijkste kenmerken op een rij
– Vijf ruime slaapkamers;
– Moderne keuken en badkamer;
– Zonnige tuin met veel privacy en een tuinhuis met overkapping;
– Functionele wasruimte op begane grond;
– Op de begane grond een multifunctionele ruimte aanwezig.

BEGANE GROND:
Bij binnenkomst in de hal tref je de meterkast (8 groepen, 2 aardlekschakelaars), een betegeld toilet met fonteintje in dezelfde stijl als de badkamer en toegang tot de woonkamer en de keuken. De hal biedt een prachtige doorkijk naar de tweede verdieping door middel van een vide, wat een ruimtelijk effect creëert.

De lichte en ruime woonkamer is gelegen aan de voorzijde en voorzien van een strakke vloer en plafond. De ramen in de woonkamer zijn voorzien van een elektrisch bedienbaar screen. Aan de achterzijde bevindt zich de zithoek met dubbele loopdeuren naar de tuin. De moderne keuken is uitgerust met een 5-pits gaskookplaat, RVS-afzuigkap, koffiecorner, vaatwasser, magnetron en combi-oven. Een bartafel in de keuken maakt deze ruimte extra gezellig. Via de keuken is de wasruimte bereikbaar, voorzien van aansluitingen voor wasmachine en wasdroger. Naast de wasruimte bevindt zich de garage met elektrische roldeur en een loopdeur naar de oprit. Aan de andere kant van de wasruimte vind je een multifunctionele kamer, perfect voor een speelkamer of hobbyruimte met uitkijk en toegang over de tuin.

EERSTE VERDIEPING:
De eerste verdieping beschikt over drie ruime slaapkamers. De grootste slaapkamer is voorzien van een vaste kast, alle slaapkamers op de verdieping zijn voorzien van rolluiken. De moderne badkamer is volledig betegeld en voorzien van een dubbel wastafelmeubel, inloopdouche, toilet en designradiator. Een vaste kast biedt extra opbergruimte.

TWEEDE VERDIEPING:
De tweede verdieping is verrassend ruim dankzij de aanwezigheid van twee slaapkamers, beide voorzien van een dakkapel en draai-kiepramen voor extra ruimte en licht. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een rolluik en de slaapkamer aan de achterzijde voorziet in een extra opbergruimte.

TUIN:
De royale achtertuin is perfect voor tuinliefhebbers en biedt veel groen, een betegeld terras, gazon en een stuk kunstgras aan de achterzijde. Een tuinhuis met overkapping en een extra terras bieden heerlijke plekken om te ontspannen. De tuin is ruim en biedt veel privacy, met een mooie boom die voor extra charme zorgt.

DUURZAAMHEID:
-Cv-ketel (merk: Intergas (2012));
-Volledig voorzien van dubbel glas;
-Spouwmuurisolatie;
-Dakisolatie;
-Vloerisolatie;
-7 Zonnepanelen, 2023;
-Energielabel C.

Enthousiast geworden? Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zoveel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

De informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

WhatsApp chat