Dongen – Volmolenhoef 24 - Van den Bosch makelaars

Dongen – Volmolenhoef 24

€ 375.000,- k.k.

Postcode
5102 WJ
Garage
geen garage
kamers
6
Slaapkamers
4
Woon opp.
115 m2
Perceel opp.
169 m2
Type
hoekwoning
Inhoud
469 m3
Bouwjaar
1983
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
aan water, aan rustige weg, in woonwijk
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Volmolenhoef 24, Dongen

Betreed deze verrassend ruime hoekwoning, gelegen op een rustige locatie aan de Volmolenhoef in Dongen. Met zijn overvloed aan bergruimte en rustige omgeving, biedt dit huis dé combinatie van comfort en ontspanning. Hier geniet je van de rust en ruimte.

DE BELANGRIJKSTE KENMERKEN:
-Verrassend ruime hoekwoning op een rustige locatie;
-Veel bergruimte en parkeervoorzieningen;
-Moderne badkamer;
-Voorzien van rolluiken;
-Begane grond is voorzien van vloerverwarming;
-Woning is 3 jaar geleden aan de buitenzijde geschilderd;
-Coaxkabel en glasvezelaansluiting in de meterkast;
-Meterkast voorzien van 10 groepen en 2 aardlekschakelaars;
-Fundering staat voor het gehele blok op boorpalen;
-Prachtige vrije ligging aan de rivier de Donge.

INDELING
BEGANE GROND:
Bij binnenkomst in de hal ervaar je meteen de sfeer van deze woning. Hier bevinden zich het toilet, de meterkast en toegang tot de woonkamer. De keuken, gelegen aan de voorzijde, is voorzien van een vaatwasser, 5-pits gasfornuis, combi-oven, koelkast, afzuigkap en close-in-boiler. De woonkamer baadt in natuurlijk licht dankzij de pui aan de achterzijde en biedt toegang tot de fraai aangelegde tuin. Hier vind je een heerlijk terras, plantenborder en kunstgras. Achter de woning stroomt de rustgevende rivier de Donge.

EERSTE VERDIEPING:
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een zeer nette badkamer. De master bedroom aan de voorzijde is voorzien van een rolluik voor extra comfort. De twee slaapkamers aan de achterzijde beschikken ook over rolluiken en vaste kasten. De badkamer is uitgerust met een bad, inloopdouche, toilet, wastafelmeubel, elektrische vloerverwarming en een elektrisch bedienbaar dakraam. De badkamer is volledig betegeld met prachtig houtlook-tegelwerk. Op de overloop bevindt zich verder een vaste kast en de vaste trap naar de tweede verdieping.

TWEEDE VERDIEPING:
De tweede verdieping biedt een vierde slaapkamer, voorzien van dakkapel en handige vaste kast. Hier bevindt zich ook de CV-ruimte met een moderne Remeha HR-combiketel uit 2023, evenals het centrale ventilatiesysteem en de wasmachine- en drogeraansluitingen.

BUITEN:
De woning beschikt over een berging aan de voorzijde met vliering en elektra, evenals een extra berging in de tuin, ook voorzien van elektra. In de tuin vind je een heerlijk terras, plantenborder en kunstgras. Achter de woning stroomt de rivier de Donge.

DUURZAAMHEID:
– Dakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie;
– 9 zonnepanelen;
– HR-combiketel, Remeha, 2023;
– Gehele woning (m.u.v. dakkapel) is in 2023 voorzien van HR++ glas;
– Energielabel B.

Geïnteresseerd in deze ruime eindwoning aan de Volmolenhoef? Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden van dit prachtige thuis.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

WhatsApp chat