Dongen – Donk 59 - Van den Bosch makelaars

Dongen – Donk 59

€ 285.000,- k.k.

Postcode
5103 GB
tuin
achtertuin
Garage
geen garage
kamers
4
Slaapkamers
3
Woon opp.
105 m2
Perceel opp.
162 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
371 m3
Bouwjaar
1976
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
in woonwijk
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Donk 59, Dongen

Welkom bij Donk 59, een geschakeld gebouwde tussenwoning gelegen aan een groen plantsoen in woonwijk ‘De Biezen’. De ligging aan het begin van de woonwijk biedt niet alleen een vriendelijke omgeving, maar ook voordelen betreft bereikbaarheid. De woning is voorzien van 3 slaapkamers, ruime living op de begane grond, zonnige achtertuin met een handige schuur.

DE BELANGRIJKSTE KENMERKEN:
– Mooi geschakeld gebouwd aan een groen plantsoen;
– Ruime berging;
– Gelegen in kindvriendelijke wijk ”De Biezen”;
– Het centrum van Dongen op fietsafstand;
– Basisschool en middelbare school op loopafstand;
– Aanvaarding op korte termijn;
– Nabij uitvalswegen.

INDELING
BEGANE GROND:
Bij binnenkomst betreed je de hal, die leidt naar de woonkamer. Het hoogteverschil in het plafond en de aanwezigheid van een open haard dragen bij aan de warme sfeer van de ruimte. De neutraal gekleurde tegelvloer biedt een praktische basis en geeft de mogelijkheid om het interieur naar eigen smaak in te richten. Aan de achterzijde van de woonkamer bieden twee tuindeuren direct toegang tot de diepe achtertuin, die op zuiden is gelegen. De halfopen keuken is voorzien van een koelkast met vrieskast, gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron en geiser. Achter in de tuin bevindt zich een ruime stenen berging, dit is tevens de opstelplaats van de CV-ketel en zijn de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger gesitueerd. Direct bij de achterdeur bevindt zich nog een handige extra stenen berging.

EERSTE VERDIEPING:
Vanuit de woonkamer leidt de trap naar de eerste verdieping, waar de overloop toegang geeft tot drie slaapkamers en de badkamer. In de slaapkamer aan de voorzijde is een aansluiting voor wasmachine en wasdroger gecreëerd. De badkamer is voorzien van een ligbad/douche, toilet, design radiator en een wastafelmeubel. De slaapkamers bieden tevens een aantal vaste kasten en vanaf de overloop is de bergzolder bereikbaar.

DUURZAAMHEID:
– CV-ketel, Nefit ecomline classis;
– gevel, vloer en dakisolatie;
– Energielabel C.

Enthousiast geworden? Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

WhatsApp chat