Dongen – Merkelbachstraat 4 - Van den Bosch makelaars

Dongen – Merkelbachstraat 4

€ 485.000,- k.k.

Postcode
5103 MR
tuin
achtertuin
Garage
inpandig
kamers
5
Slaapkamers
4
Woon opp.
138 m2
Perceel opp.
293 m2
Type
2-onder-1-kapwoning
Inhoud
511 m3
Bouwjaar
1992
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
in woonwijk
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Merkelbachstraat 4

Prachtig gelegen twee-onder-een-kapwoning voorzien van een carport in de kindvriendelijke wijk “de Hoge Akker”.
Op loopafstand van diverse speelgelegenheden, het centrum van Dongen en diverse voorzieningen. Basisscholen bevinden zich op fietsafstand.

De belangrijkste kenmerken op een rij:
– nabij uitvalswegen;
– gelegen in een zeer kindvriendelijke wijk;
– met zorg bewoond en onderhouden;
– elektrische garagedeur;
– tuin middels een poort te bereiken;
– diverse ramen voorzien van screens;
– aanvaarding mogelijk op korte termijn;

INDELING

BEGANE GROND
Betreed de woning via de overdekte entree middels de carport en kom binnen in de hal met meterkast en het toilet. De woonkamer aan de voorzijde biedt een knusse zithoek en is voorzien van een erker. De keuken aan de achterzijde staat direct in verbinding met een praktische bijkeuken. Vanuit de bijkeuken loop je zo de garage in welke van alle gemakken is voorzien.

EERSTE VERDIEPING
Op deze verdieping bevinden zich drie slaapkamers, allen voorzien van tapijtvloeren en een fijne korrel op wanden de plafonds zijn bekleed met schrootjes.

De volledige betegelde badkamer is voorzien van een ligbad met whirlpool/bubbelbad opties, een wastafelmeubel en een toilet.

TWEEDE VERDIEPING
Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. De voorzolder is tevens bergruimte en voorzien van de CV, wasmachine en droger aansluitingen. De kamer op de tweede verdieping is wanneer hier een dakraam geplaatst zou worden een prettige extra slaapkamer te noemen.

TUIN
De tuinen voor en achter zijn voorzien van fraaie begroeiingen. De achtertuin is voorzien van een gazon en klinkerbestratingen. Diverse terrassen geven de tuin een aangenaam gevoel en zorgen voor prettige connectie met de woning.

DUURZAAMHEID
– HR CV ketel;
– vloer, gevel en dakisolatie;
– dubbele beglazingen;
– Energielabel C.

Enthousiast geworden? Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

WhatsApp chat